Aditivi za dizel

Common Rail High Lubricity (Aditiv za održavanje dizel sistema)

Najnovija generacija visokotehnološkog proizvoda posebno pogodnog za dizel motore visokog pritiska, kao što su common-rail, multi-jet, pumpa-dizna sa ili bez filtera čestica čađi. To je tetravalentan proizvod, odnosno istovremeno obavlja četiri funkcije koje ova vrsta proizvoda mora garantovati. Pored toga što efikasno čisti i podmazuje kompletan sistem ubrizgavanja, takođe je koristan za eliminisanje tragova vode u gorivu i za sprečavanje starenja (oksidacije) ulja i posledično formiranje agresivnih mikroorganizama (plesni i bakterija). Bolje performanse goriva se obezbeđuju boljim podmazivanjem celog sistema goriva. Omogućava bolje performanse, manje emisije izduvnih gasova, manju potrošnju goriva. (Daleko prevazilazi Bosch HFRR DIN EN ISO 12156-1 testove. Testiran za motore sa FAP i DPF filterom).


F.A.P SUPER CLEANER (BLUE Aditiv za čišćenje i održavanje DPF / FAP filtera)

Super čistač filtera čestica čađi (aditiv za DPF) je posebna formulacija aditiva koji poboljšavaju sagorevanje i samim tim i regeneraciju filtera čestica čađi najekonomičnije moguće. Proizvod se može koristiti na svim dizel motorima, čak i najmodernijim. U slučaju Peugeot i Citroen vozila (sa FAP filterom) proizvod se mora koristiti isključivo sa punim rezervoarom, zato što treba samo da potpomogne efekat cerine koja je već prisutna. Garantuje potpuno i stalno čišćenje filtera dok automobil radi. Nema potrebe za rastavljanjem i sastavljanjem filtera. Smanjuje temperaturu sagorevanja čestica koje se akumuliraju u filteru. Dodatne izduvne emisije se ne stvaraju.


DIESEL APPLICATOR SPRAY (Sprej za čišćenje dizel sistema)

Sredstvo za čišćenje usisnog i izduvnog sistema dizel motora. Čisti ventile, usisnu granu i EGR ventil od prljavštine, depozita, naftnih isparenja i ostataka ugljenika koji se nakupljaju u usisnom sistemu. Omogućava motoru da se slobodnije pokreće, čime se poboljšava sagorevanje, i smanjenje potrošnje goriva i emisije izduvnih gasova. Odličan za čišćenje turbine. Italijanska tehnologija, dizajnirana za profesionalnu upotrebu od strane stručnih lica.