Aditivi za TNG & CNG

PETROL SYSTEM CLEANER
(Aditiv za čišćenje sistema koji koriste benzin i TNG)

Sredstvo za dvojne sisteme goriva (benzin, TNG ili CNG). Ovaj proizvod je specijalno razvijen za vozila sa dvojnim sistemom goriva (benzin, TNG ili CNG). Efikasno uklanja nečistoće i naslage širom sistema za gorivo. Posebne supstance za podmazivanje štite ventile od habanja i korozije. Proizvod takođe sprečava zloglasni zvuk kucanja motora. Potrošnja goriva i nivoi emisija gasova su optimizovani čime se produžava životni vek motora. Redovna upotreba garantuje trajnu stabilnost goriva. U stvari, proizvod deluje kao stabilizator za benzinom, štiteći gorivo od starenja i akumulacije ostataka. Sprečava kvarove na vozilima koji nastaju od depozita goriva nastalih od starenja.


L.P.G. Cleaner and Protector
(Aditiv za čišćenje TNG sistema)

Kada se pomeša sa tečnim naftnim gasom, ovaj proizvod omogućava čišćenje celog TNG sistema, borbu protiv prirodne oksidacije gasa, podmazuje sekvencijalne injektore i usisne ventile. Redovna upotreba sprečava stvaranje kondenzacije vode i začepljenje filtera. Bori se sa muljem koji se formira na dnu rezervoara. Optimizuje potrošnju TNG. Italijanska tehnologija dizajnirana od strane Bluetech tehničara i testirana u svim sistemima sa odličnim rezultatima.


Sequential LPG & CNG Injector Unblocker
(Aditiv za čišćenje LPG i CNG injektora)

Ovo je proizvod visokih performansi koji je testiran od strane Blue Tech tehničara u cilju rešavanja problema čišćenja blokiranih injektora koji se nalaze na vozilima sa TNG i CNG.