Zamena ulja u robotizovanom menjaču

Zamena ulja u robotizovanom menjaču se vrši na svakih 60.000km maksimalno, a naša preporuka je da taj interval bude od 45.000 – 50.000km. Robotizovani menjači su izuzetno osetljivi i nepravilno održavanje najčešće dovodi do kvarova gde popravka može da košta poprilično.

Najveća zabluda je ta da se ulje kod robotizovanih menjača ne menja što je apsolutna neistina. Zamena ulja u robotizovanom menjaču je obavezna!

Zamena ulja u robotizovanom menjaču


Ne postoji menjač kod koga se ulje ne menja, ni manuelni, ni automatski ni robotizovani. Za svaki tip menjača u zavisnosti od preporuke proizvođača neophodno je da se izvrši zamena ulja u predviđenom intervalu.

Prilikom zamene ulja u robotizovanom menjaču, u cilju poboljšanja karakteristika dodajemo specijalno razvijen aditiv SILVER POWER NANOTECH u novo ulje. Nakon završenog postupka, vrši se kalibracija menjača korišćenjem dijagnostike.

Autel TS608 dijagnostika

Prvi smo na tržištu ponudili specijalno razvijen aditiv za robotizovane menjače! Proverite zašto je naš aditiv najbolji za Vaš robotizovani menjač.


Aditiv za robotizovani menjač

Silver Power Nanotech – Najbolji aditiv za robotizovane menjače!


Zamenja ulja u robotizovanom menjaču (DSG DQ200 menjač sa suvim kvačilom)

230

Broj urađenih zamena ulja u automatskim menjačima

90

Broj urađenih zamena ulja u robotizovanim menjačima

140

Broj očišćenih DPF filtera