Aditivi za menjače

POWER STEERING NANO PROTECTION (Aditiv za servo i za manuelne menjače)

Inovativna formula čije nano-čestice stvaraju visoko efikasan podmazujući film koji štiti servo uređaje, manuelne menjače, diferencijale i upravljačke mehanizme. Specijalno dizajnirana da smanji trenje i samim tim habanje, kao i zvuk ležajeva, i pregrejavanja mehaničkih komponenti. Odličan za smanjenje visokih opterećenja i pritiska, poboljšava angažovanje zupčanika, i omogućava lakši i mirniji rad servo uređaja. Takođe se preporučuje za sportske aplikacije. Sprečava lepljenje spojnice brzina novih zupčanika. Značajno smanjuje habanje, snižava operativnu temperaturu servo uređaja.


AUTOMATIC TRANSMISSION FLUSH (Aditiv za ispiranje automatskih menjača)

Kada se doda u automatske menjače, ova formula testirana i dizajnirana od strane Bluetech tehničara savršeno čisti hidrauličnu jedinicu sistema (Motronic ventil) i čisti konvertor obrtnog momenta. Eliminiše proklizavanje izazvano nagomilavanjem čestica unutar konvertora obrtnog momenta. Rastvara sve masne naslage formirane od strane emulzije ulja bez oštećenja supstanci koje drže magneti pozicionirani u karteru. Ovaj proizvod je testiran od strane tehničara više od tri godine pre nego što je plasiran na tržište, što omogućava garantovanu upotrebu kod ZF, CVT, DSG menjača Mercedesa, GM, Multitronic, AISIN i svim drugim modelima.


GOLD POWER NANOTECH (Aditiv za poboljšanje rada automatskih menjača)

Ova posebna formulacija se može koristiti u svim automatskim menjačima osim u poluautomatskim robotizovanim i DSG sa suvim kvačilom. Visoko efikasan i nano-tehnološki podmazujući film obezbeđuje dugotrajnu zaštitu unutrašnjim protočnim površinama menjača, držeći ih u savršenom stanju podmazivanja.

Prednosti:

1. Održava semeringe i O-ring gumice u savršenom stanju,
2. Sprečava štetno stvaranje pene u ulju,
3. Visoka zaštita od neposrednog habanja,
4. povećava fluidnost i uglađenosti,
5. bolje performanse, duže trajanje agregata,
6. Smanjuje buku. Lepo i uglađeno menjanje brzina,
7. Snižava radnu temperaturu automatskih menjača,
8. Pomaže da se eliminiše proklizavanje konvertora.


SILVER POWER NANOTECH (Aditiv za robotizovane menjače)

Inovativna formula za poslednje generacije robotizovanih menjača. Da bi se ubrzalo menjanje brzina i smanjenja buke, neophodno je da se smanji trenje, naročito u poslednjoj generaciji sistema spajanja brzina i elektronskih sistema promena brzina. Proizvod olakšava usklađivanje brzina i aktiviranja, koji pomaže da se ubrza menjanje brzina, smanji radna temperatura, smanji oksidacije ulja i zaštita prstenova. Pogodan za nove i stare SMART zupčanike, neophodan u FIAT menjačima, CITROEN menjačima sa Marelli sistemom, ALFA MiTo i Giulietta sa TCT menjačima i mnogi drugi.