RaceChip

U 2008, Manuel Götz je od svoje strasti prema automobilima napravio karijeru: RaceChip je rođen. Od tada, kontinuirano rastući tim ljubitelja vozila i inženjera sa strašću je radio na razvoju proizvoda i napredovao sa novim inovacijama koje pružaju vama, našem kupcu, najbolje moguće vozačko iskustvo.

Snaga, dinamičnost i inovativnost su naši prioriteti, a uz našu tehnološku ekspertizu u kombinaciji s spremnošću za dalji razvoj, bili smo u mogućnosti da garantujemo sofisticirane proizvode i apsolutno zadovoljstvo kupaca.“

Partner Impex d.o.o. je od Februara 2020 zvaničan uvoznik i distributer za RaceChip u Srbiji. U saradnji sa našim partnerom Dunev Motor Sport R21 iz Sofije, širimo ponudu u automobilskoj industriji kako bi našim kupcima ponudili isključivo najbolje.

Ukoliko želite da bezbedno povećate snagu Vašeg motora uz smanjenje potrošnje do 15% (u zavisnosti od modela RaceChip-a i vozila), javite nam se kako bi Vam pomogli u odluci oko modela RaceChip-a.Kako bi se bolje upoznali sa tehnologijom RaceChip-a, predlažemo da pogledate sledeći video:


Za sva pitanja možete nam se obratiti putem email-a:

podrska@racechip-srbija.rs