Redovan servis

U saradnji sa našim partnerima, u mogućnosti smo da Vam ponudimo uslugu redovnog (malog) servisa uz korišćenje BLUE Profesionalnih Aditiva.

Servis podrazumeva ispiranje motora od starog ulja i gareži korišćenjem posebnog BLUE aditiva za ispiranje motora (OIL SYSTEM CLEANER) koji se dodaje u staro ulje pre ispuštanja. Aditiv za ispiranje motora rastvara prljavštinu i naslage u celom sistemu podmazivanja sprečavajući odvajanje čvrstih čestica prljavštine (koja može da ometa uske prolaze ulja i usisne cevi). Oslobađa elastične delove i uklanja ostatke ugljenika u gornjem delu cilindra, što ujednačava kompresiju i poboljšava paljenje. Nova neagresivna molekularna tehnologija razvijena od vrhunskih Italijanskih inženjera.

Aditiv – Oil System Cleaner


Nakon što je motor ispran sa aditivom, menjaju se svi filteri i pristupa se sipanju novog ulja zajedno sa BLUE Profesionalnim Aditivom – PLATINUM POWER NANOTECH. Ova specijalna nano-tehnološka formula se može koristiti u svim benzinskim i dizel motorima, kako kod common rail tako i kod injektor-pumpe, preporučuje za turbo motore i automobile sa katalizatorima i DPF/FAP. Film za podmazivanje, izuzetne efikasnosti i na bazi nanotehnologije štiti protočne površine unutar motora i agregata kao što su uljna pumpa, semerinzi, dihtunzi, O-ring gumice. Vođice ventila se čuvaju u savršenom stanju podmazanosti.

Prednosti:
1. Visoka zaštita od habanja,
2. Trenutno podmazivanje prilikom hladnog starta,
3. Tiši i tečniji motor sa boljim performansama,
4. Duže trajanje agregata,
5. Odlična otpornost u vanrednim uslovima,
6. Smanjenje buke. Snižava radnu temperaturu ulja u motoru.

Aditiv – Platinum Power Nanotech


Po potrebi se takođe dodatno vrši čišćenje usisne grane korišćenjem posebnih sprejeva za dizel i benzinske motore.


Nakon završene zamene ulja i filtera, dijagnostikom se vrši resetovanje servisnog intervala i provera kompletnog sistema vozila.

Autel dijagnostika


Redovan servis Mercedesa A 200 CDI korišćenjem BLUE aditiva