Opšti uslovi poslovanja

Partner Impex d.o.o. opšti uslovi korišćenja Internet prodavnice utvrđeni su uslovima kupovine i prodaje proizvoda, koje realizuje Partner Impex d.o.o. (u daljem tekstu Prodavac). Opšti uslovi korišćenja i poslovanja Internet prodavnice Partner Impex d.o.o. definisani su u skladu sa Zakonom o zaštiti potrošača i međunarodnim kodeksom elektronskog poslovanja. Opšti uslovi poslovanja definišu delatnost Internet prodavnice, korisnička prava i poslovni odnos između prodavca i kupca, odnosno korisnika.

Podaci firme:

Poslovno ime: Partner Impex d.o.o. Beograd-Rakovica

Skraćeno poslovno ime: Partner Impex d.o.o.

Adresa: Pilota Mihaila Petrovića 72, 11090, Beograd – Rakovica

Kontakt:

email: office@partner-impex.co.rs  

Tel: +381 63 366 122

PIB: 109018766

Matični broj: 21112224

Šifra delatniosti: 4690 – Nespecijalizovana trgovina na veliko

Način korišćenja i zaštita podataka

Partner Impex Internet prodavnica, kojom upravlja Partner Impex d.o.o. je informacioni sistem namenjen predstavljanju i prodaji proizvoda korisnicima. Korisnik je osoba koja koristi ovaj sistem, odnosno kupac u Internet prodavnici. Odnos Internet prodavnice Partner Impex i kupca regulisana je međusobnim obavezama kupovine preko Internet prodavnice. Korisnik može da realizuje kupovinu, odnosno porudžbinu, samo putem korisničkog imena i lozinke, koji mu služe za prijavu. Lozinka je tajna i poznata samo korisniku.

U slučaju da ste zaboravili lozinku na vaš zahtev, dobićete novu putem svoje email adrese. Korisnik je dužan da vodi računa da je njegovo korisničko ime i lozinka dostupna i poznata samo njemu i da je koristi samo on. Obaveza korisnika je da nakon korišćenja Internet prodavnice obavezno se izloguje sa sistema i prodavnice da ne bi došlo do zloupotrebe podataka. Partner Impex d.o.o. se obavezuje da trajno zaštiti lične podatke kupca u skladu sa Zakonom o zaštiti ličnih podataka i Zakonom o osiguranju i obavezuje se da će poštovati Vašu privatnost, odnosno privatnost kupca/korisnika, i da neće sakupljati, prodavati ili objavljivati Vaše lične podatke ili informacije. Prikupljanje vaših podataka se koristi samo u svrhu obavljanja međusobnog poslovanja putem naše Internet prodavnice.

Način plaćanja

Nakon kreirane porudžbine, dostavićemo Vam predračun sa instrukcijom za plaćanje. Nakon evidencije uplate, spakovaćemo robu i poslati kurirskom službom.

Cene proizvoda 

Sve cene proizvoda na Internet prodavnici su iskazane u nacionalnoj valuti, dinarima (RSD) sa uključenim PDV-om. Partner Impex zadržava pravo da promeni cene koje su vidljive na sajtu bez prethodnog obaveštavanja. Cene proizvoda su bez opterećenja dostave, koja se naknadno naplaćuje u zavisnosti od težine proizvoda. Cene dostave možete pogledati na našoj strani Dostava. Cena dostave će biti prikazana u korpi na stranici Kasa zajedno sa izabranim artiklom.

Slike proizvoda

Slike proizvoda su informativnog karaktera, i ne predstavljaju precizne karakteristike proizvoda.

Garancija

Garantni rok je naznačen u opisu svakog proizvoda. Prihvatanjem kupovine dajete saglasnost i na garantni rok poručenog proizvoda.

Reklamacije

Garancija na ispravnost dela će biti uzeta u razmatranje samo uz otpremnicu/račun koja je dostavljena putem e-maila ili direktno prilikom dostave.  Reklamacija neće biti uzeta u obzir ako je do oštećenja dela došlo prilikom nestručne upotrebe/ugradnje, krivicom kupca ili na bilo koji drugi način na koji proizvođač ili prodavac nemaju uticaj. Odgovor na reklamaciju, bilo ona opravdana ili ne, kupac će dobiti u roku od 8 (osam) dana od dana prijema dela na reklamaciju. U slučaju opravdane reklamacije kupac će dobiti novi deo ili povraćaj novca u slučaju da isti proizvod nije raspoloživ.

U roku od 24h obavezno je da svako oštećenje nastalo pri transportu, nedostajanje nekih delova ili eventualnu neispravnost nekog proizvoda prijavi. Kupac je dužan da primljenu robu proveri po prijemu i ako je došlo do neke greške, mi ćemo se potruditi da je u najkraćem roku ispravimo o našem trošku.

Sve žalbe i reklamacije Partner Impex d.o.o. rešava u skladu sa važećim Zakonom o zaštiti potrošača. Žalbe i reklamacije korisnik može da pošalje putem emaila na adresu office@partner-impex.co.rs ili telefonom na broj +381 63 366 122. Osoba zadužena za reklamacije i žalbe je Marko Živadinović.

Raskid ugovora i otkazivanje kupovine

Kupac može otkazati kupovinu, u roku od ČETRNAEST (14) dana. Rok otkazivanja kupovine počinje da teče od dana kada je kupac primio robu. Kupac mora da obavesti prodavca o otkazivanju kupovine pismenim putem na email office@partner-impex.co.rs

U slučaju otkazivanja narudžbine kupac je dužan o svom trošku vratiti robu prodavcu u roku od 7 dana osim ako je našom greškom isporučen pogrešan ili oštećen proizvod, tada troškove slanja snosi Prodavac. Proizvod koji se vraća mora biti u originalnoj ambalaži, sa svim pripadajućim delovima, neoštećen, nekorišćen i potpuno ispravan.

Proizvod nije moguće vratiti ukoliko je na proizvodu vršena bilo kakva intervencija u cilju popravke ili prepravke, te ukoliko je do greške došlo nestručnim ili nepažljivim rukovanjem ili ako je proizvod montiran. Proizvodi koji su u tečnom i gasovitom stanju (ulja, aditivi, sjajevi, sprejevi, itd…) nije moguće vratiti zbog same prirode proizvoda.

Povraćaj uplaćenih sredstava 

Prodavac se obavezuje da će kupcu vratiti celokupan iznos uplaćenih sredstava najkasnije u roku od 14 dana po primanju pismenog obaveštenja o raskidu ugovora računajući od datuma primanja pisanog obaveštenja o raskidu do isplate ili po povraćaju robe.

Prihvatanje opštih uslova korišćenja

Samim korišćenjem neke naše usluge, kao i kupovinom proizvoda u našoj internet prodavnici vi automatski prihvatate naše uslove poslovanja i saglasni ste da ih poštujete. U slučaju da vam naša pravila ne odgovaraju ili se sa njima ne slažete u potpunosti, molimo vas da ne koristite našu prodavnicu. Internet prodavnica je vlasništvo Partner Impex d.o.o., i kao vlasnik internet prodavnice zadržavamo sva prava da u bilo koje vreme ažuriramo, menjamo i modifikujemo uslove korišćenja.