Politika privatnosti

Ko smo mi?

Partner Impex d.o.o. je preduzeće registrovano za nespecijalizovanu trgovinu na veliko. Bavimo se uvozom, veleprodajom i maloprodajom BLUE Profesionalnih aditiva, ulja, filtera i ostalih delova za automobilski i teretni program.

Privatnost korisnika shvatamo veoma ozbiljno. Iz razloga što prikupljamo različite vrste informacija o korisnicima, želimo da razumete uslove pod kojima snimamo, čuvamo i koristimo Vaše podatke. Politika privatnosti koja je pred Vama opisuje informacije koje prikupljamo, kako ih koristimo i kako ih menjamo. Ova politika privatnosti se odnosi na sve stranice u okviru websajta partner-impex.rs

Podaci firme:

Poslovno ime: Partner Impex d.o.o. Beograd-Rakovica

Skraćeno poslovno ime: Partner Impex d.o.o.

Adresa: Pilota Mihaila Petrovića 72, 11090, Beograd – Rakovica

Kontakt:

email: office@partner-impex.co.rs  

Tel: +381 63 366 122

PIB: 109018766

Matični broj: 21112224

Šifra delatniosti: 4690 – Nespecijalizovana trgovina na veliko

Šta od podataka prikupljamo:

Prikupljamo samo neophodne i osnovne podatke o kupcima/klijentima i podatke neophodne za poslovanje i informisanje korisnika u skladu sa dobrim poslovnim običajima i u cilju pružanja kvalitetne usluge. Uz Vašu saglasnost, Vaši podaci kao što je npr. e-mail adresa mogu poslužiti za povremeno ili redovno informisanje o našim novostima i obaveštenjima. U svakom momentu postoji mogućnost izbora i odluke da li želite ili ne da se Vaša e-mail adresa izbriše sa mailing liste koja se koristi za marketinške poruke u kojima ćemo Vas uglavnom obaveštavati o pogodnostima kupovine, akcijama i novostima.

Podaci za fizička lica koja prikupljamo su: Ime, prezime, adresa, adresa isporuke (ukoliko se razlikuje od adrese Kupca), broj telefona ili broj mobilnog telefona (u cilju potvrde ili dodatnog upita), e-mail adresa i IP adresa svakog pojedinog pristupa servisu.

Podaci koja prikupljamo za pravna lica su: pun naziv pravnog lica, PIB, matični broj, adresa sedišta pravnog lica, ime i prezime kontakt osobe ispred pravnog lica, telefon kontakt osobe, email kontakt osobe, adresa isporuke (ukoliko se razlikuje od adrese sedišta) i IP adresa svakog pojedinačnog pristupa servisu.

Ukoliko koristite OnLine prodavnicu kao registrovani korisnik, odgovorni ste za održavanje i poverljivost svog naloga i lozinki koje ste dobili prilikom registracije na sajtu. OnLine poručivanje je moguće kao i neregistrovani korisnik i tada se ne skladište podaci već jednokratno se koriste isključivo za normalno obavljanje poslovanja i dostavu.

Navedene podatke nećemo koristiti u bilo koje druge svrhe, niti ćemo iste činiti dostupnim trećim licima.

Način korišćenja informacija

Podatke o našim korisnicima ćemo koristiti isključivo radi obavljanja poslovanja i pružanja usluga, da statistički analiziramo korišćenje sajta, poboljšamo sadržaj, ponudu i usluge. Takođe, možemo koristiti informacije o Vama koje će Vam u nekim slučajevima koristiti radi ostvarivanja Vaših, ali i zajedničkih interesa, kao što su promocije i akcije na date proizvode. Uz Vaše odobrenje i saglasnost koje se daje prihvatanjem uslova za korišćenje, a u skladu sa Zakonom o zaštiti podataka o ličnosti.

Vaši podaci se strogo čuvaju i dostupni su samo zaposlenima kojima su nužni za obavljanje posla. Ovim putem se obavezujemo da prikupljene podatke nećemo koristiti u bilo koje druge svrhe, niti ćemo iste učiniti dostupnim bilo kojem trećem licu.

Obavezujemo se da nećemo svesno sakupljati internet kontakt podatke od dece i maloletnih lica (u skladu sa zakonskim zahtevima). Ukoliko saznamo da raspolažemo ličnim podacima o nekom detetu ili maloletnom licu, takve podatke ćemo obrisati iz naše baze podataka. Izuzima se bilo kakva odgovornost za porudžbine primljene od, ili isporučene osobama ispod 18 godina.

Pregled i promene Vaših ličnih informacija

Kada se jednom registrujete, moći ćete da pregledate i promenite Vaše lične podatke uključujući i Vašu kontakt e-mail adresu i lozinku. Bićete u mogućnosti da vršite pregled već realizovanih porudžbina kao i da zahtevate da sa vaš nalog obriše.

Saglasnost i promene uslova

Korišćenjem naših servisa podrazumeva se Vaša saglasnost kao korisnika sa svim navedenim na ovoj strani, kao i stranicom opšti uslovi poslovanja.

Vi se obavezujete da ćete se pridržavati svega navedenog, a sve promene uslova postaju važeće tek nakon objavljivanja na ovim stranama.

Upotreba Kolačića (Cookies)

Podaci sadržani u kolačićima služe, između ostalog, za poboljšanu navigaciju i omogućuju da se naš sajt bez teškoća koristi. Ovaj sajt ne koristi kolačiće koji sadrže uskladištene podatke o ličnosti. Sajt sadrži dodatne kolačiće treće strane („third-party“) odnosno servisa kao što su Google Analytics, Facebook… Većina pregledača automatski prihvata kolačiće, što možete izbeći promenom načina podešavanja svog programa za pregledanje internet stranica, a kolačiće koji su već uskladišteni možete ukloniti brisanjem privremenih internet fajlova.